Yeni Moto X+1 Görselleri Sızdı

Posted on Updated on

Motorola firmasının ürettiği Yeni Moto X+1 modeline ait görseller internete sızdırıldı. Geçtiğimiz sene Moto X modeli ile akıllı telefon piyasasına yeniden girmeye hazırlanıyor. Motorola akıllı telefon pazarında kendinden üstün telefonlar ile yarışmaya çalışsa da bir önceki telefon modellerinden gördüğümüz gibi pekte başarılı sayılabilecek bir çizgi yakalayamadı.

Geçtiğimiz günlerde de Moto X+1 ile ilgili görseller yayınlanmasının ardından bugün yeni görseller tekrar internete sızdırıldı. Cihazın bazı özelliklerinin şuanda Motorola tarafından onaylandığıda duyurulan Moto X+1 modelinde 1080p kalitesinde ekrana sahip olacağı bildirildi.

Telefonun diğer özelliklerine baktığımızda ise 2GB Ram 16-32 GB iki farklı seçenekte depolama alanı ve microSDdesteği bulunmakta. Bu özelliklere baktığımızda son dönemde çıkan akıllı telefonların gerisinde bir model olduğunu söylemek zor değil. Zira neredeyse son zamanlarda farklı markaların Amiral Gemileri olarak tabir edilen modellerin tamamı 3 GB ram’a sahip.

Bu yıl sonunda piyasaya sürülmesi beklenen Moto X+1 telefonun tanıtımında ekstra özellikler açıklanmazsa telefonun Motorolayı yine beklediği başarıya ulaştırmayacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.