Gotham (2014) Türkçe Altyazılı

Posted on Updated on

Gotham resim

Dizi Konusu :

Fox, Batman şöhretinden tanıdığımız Polis Komiseri James Gordon’ın ve Gotham’ı yuvaları yapan kötü adamların hikayesini inceleyen senaryosunu Bruno Heller’ın yazdığıTV dizisi Gotham için dizi sözleşmesi yaptı.

Dizi Gordon’ın Gotham City Polis Teşkilatı’nda çalıştığı dönemi anlatacak; Batman’le tanışmadan önceki dönemle başlayacak. Hatta, Kukuletalı Koruyucunun serinin bir parçası olmayacağı belirtiliyor.

Ne olursa olsun, canlı çekim bir Batman uyarlamasının televizyon ekranında bu kadar uzun süreden sonra yer alacak olması heyecan verici. Bill Finger ve Bob Kane tarafından yaratılan Gordon, Batman’in yanında ilk kez 1939 yılında yayınlanan 27 sayılı çizgi romanda ortaya çıktı. Adam West’in rol aldığı ve Gordon rolünü Neil Hamilton’ın canlandırdığı 1960 yapımı diziye kadar televizyonda hiç görünmedi. Gordon o dizide çok önemli bir rolde değildi ama bu yeni uyarlamada Gotham şehrinin kötü adamlarını yakalamada ön planda olacak.

Fragmanı :

İzle – İndir :

Dipnot:Arkadaşlar yeni playerimizi aşağı inerseniz sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz diğer yandan yandex den izleyebilirsiniz…

Yandex’den sorunsuz bi şekilde izleyebilirsiniz veya indirebilirsiniz arkadaşlar …Alt’daki resme basarak video’ya ulaşabilirsiniz.

1-Sezon :  1-Sezon

1x1x1.Bölüm 1x2.Bölüm 1x3.Bölüm 1x4.Bölüm 1x5.Bölüm 1x6.Bölüm 1x7.Bölüm 1x8.Bölüm 1x9.Bölüm 1x10.Bölüm 1x11.Bölüm 1x12.Bölüm 1x13.Bölüm 1x14.Bölüm 1x15.Bölüm 1x16.Bölüm 1x17.Bölüm

1×14.Bölüm The Fearsome Dr.Crane

 

1×15.Bölüm The Scarecrow

 

1×16 The Blind Fortune Teller

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.