Microsoft, Android’i Bitirmek İstiyor!

Posted on

Teknoloji devi Microsoft bu kez Android’e boyun eğmek istemiyor. İşte Microsoft’un Android’i bitirme stratejisi..

Android işletim sistemini bitirmeye kararlı görünen Microsoft bu kez Intel işlemcisi bilgisayar yazılımlarını bilre çalıştırabilen 7 inç’lik tabletlerini 100 dolardan satışa sunacak..

Teknoloji devleri arasındaki bu rekabetler olurken tüketici ise memnun kalıyor. Kim ister kim istemez Microsoft’un 100 dolarlık tabletlerini henüz bilmiyoruz. Piyasaya çıktığı zaman tüketicilerin buna karşı ilgisi nasıl olacak merakla bekliyoruz.

Windows bilgisayarlarının her ne kadar yerini alamasada bilgisayar yazılımlarını çalıştırabilecek olan tablet ile bilgisayarınız arasında senkronize işlemini başarılı bir şekilde tamamlayabiliyorsunuz. Bu sayede iş akışınızı hızlandırmış olacaksınız. İsteyen eğlence odaklı isteyen iş odaklı bu tableti kullanabilecek. Windows’lu ucuz tabletlere tüketicinin tepkisi nasıl olur bilinmez ancak tablet üzerinde bilgisayar oyunlarını oynayabildiğiniz gibi720p videoda seyredebiliyorsunuz.

Tabletin eksi yönü 3G bağlantısı bulundurmuyor olması tabi Windows’un 8.1 tabletlerinin 799 dolara sattığını göz önünde bulundurursak bu özelliklerden 100 dolarlık fiyat için rahatlıkla vazgeçilmiş. 32 GB dahili hafızaya sahip olması beklenen 100 dolarlık Windows’lu tablet için ne düşünüyorsunuz?

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.