Telefon Şarj Edebilen Ve Müzik Çalan Kaykay: Chargeboard

Posted on Updated on

Telefon Şarj Edebilen Ve Müzik Çalan Kaykay: Chargeboard

Kickstarter gibi proje siteleri aslında hem proje yapanlar için büyük yardımcı hem de takip edenler için eğlenceli bir site olarak düşünmüşümdür. Hem geleceğin teknolojilerini önceden keşfedebilir hem de birbirinden çılgın ve ilginç projeler ile “Yok artık” “Oldu canım daha neler” gibi tepkiler verebilirsiniz.
İşte Chargeboard‘da tam “Oldu canım” kategorisinden bir proje.

Chargeboard bir öğrencinin bitirme projesiyken Kickstarter projesine dönüşen telefon şarj eden ve müzik çalan bir kaykay. Bildiğimiz kaykay görünümünde olan Chargeboard’un tekerleklerinden birinin içine yerleştirilen bobin ile üretilen elektriğin kaykayın altında depolanması sonucu ara verdiğiniz zaman yuvasına telefonunuzu yerleştirerek şarj edebileceğiniz bir biçimde dizayn edilmiş.

Aynı zamanda arka tarafında usb portu ile başka telefonları da şarj etme olanağı sunan Chargeboard’da aynı zamanda mevcut olan 3.5mm’lik jak girişi ve altındaki çift hoparlörü ile müzik dinlemenize de olanak tanıyor (İşte bu işin abartı kısmı, hadi şarj tamam da hoparlör kısmı işin şatafatı olmuş sanki.)

Dock kısmı şimdilik iPhone 4 ve 4S modelleri için olduğu görünen Chargeboard tekrar 5/5S ve 6 modelleri için lightning dizaynına geçecekmiş.

Son olarak sizlere tanıtım videosunu da paylaşarak ilerde satışa çıkıp çıkmayacağını, çıkarsa tutup tutmayacağını beklemeye geçelim.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.