Dell Venue 8 7000 Tablette CES 2015’in İncilerinden!

Posted on

Geçtiğimiz yıl meraklılarına gör kırpan Intel Developer Forum’da duyurulan Venue 8 7000 serisi birçok ilke imzasını attı. İşte AtomTM işlemcili seriden dikkat çekenler..

İlk defa geçtiğimiz aylarda adından konuşturan IDF’de duyurulan Venue 8 7000 serisi birçok ilke imzasını atıyor. Intel işlemcisi ile karşmıza çıkan seri AtomTM işlemcisini Z3500 serisine sahip olan seri ise 6 mm ile dünyanın en ince tableti olma özelliğini taşıyor. Ayrıca 7000 serisi göz alıcı OLED ekranı ile kullanıcılara en iyi ekran deneyimini sunuyor. 2560×1600 çözünürlükte olan tablet bugünün en iyi ekran teknolojisine sahip.

Venue 8 7000 serisi çekilen fotoğraflarınız için derinlik haritası oluşturmanıza imkan sağlıyor. Intel RealSense Snapshot Depth Kamera’ya sahip olan ilk tablet olma özelliğini de taşıyor. Tüm bunların dışında Dell kullanıcıları için Dell Gallery uygulaması ile kullanıcılar seçici filtre ve odağı yeniden belirleme olanına sahip. Ön ve arka fonda yer alan nesnelerin parlaklığını ayrı ayrı değiştirebilecek teknolojiye sahip olan tablet bunlara ek olarak kullanıcıların çektikleri fotoğraflara basit ölçümler için izin verecek.

Facebook, Picasa, Dropbox gibi popüler servislerde bulunan fotoğrafların hepsini tek bir yerde toplayabilen teknoloji ile geliştirilmiş olan tablet akıllı albümler halinde organize gerçekleştirebiliyor. Fotoğrafları organize ederken dizin kararınız da önemli oluyor. Zaman, yer ve yüz tanıma sistemi sayesinde otomatik olarak tek bir yerde toplanmasını sağlayabiliyorsunuz.

CES 2015 fuarına damgasını vuranlar arasında yerini alan aynı zamanda 2015 CES Yenilik Ödülleri En İyi Yenilik Ödülü‘nün sahibi olmayı hak kazanmış oldu. Peki siz ödüllü Dell Venue 8 7000 Tabletinin iyi satışlara sahip olacağını düşünüyor musunuz?

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.