Microsoft’un Yeni PowerPoint’i Sway, App Store’da Yayınlandı

Posted on

Microsoft'un Yeni PowerPoint'i Sway, App Store'da Yayınlandı

Microsoft tarafından geliştirilen ve Powerpoint alternatif ugyulaması olarak bahsedebileceğimiz yeni sunum aracı Sway, yaklaşık 1 ay önce herkes için kullanıma açılmış buradan da haberini sizlerle paylaşmıştık.
Sway, bulut teknolojisini kullanarak sunumlar hazırlamanızı sağlayan bir uygulama. Basit ve bir o kadar da yenilikçi bir arayüzle gelen Sway, sunumlarınızı görsel açıdan da zenginleştirmeniz için, resim, video eklemenize de imkan sağlıyor. Böylece Powerpoint uygulamasına gerek kalmadan sunum hazırlayabiliyorsunuz.

Yapısal olarak Prezi’ye benzeyen, fakat daha basit ve direk web sayfasına eklenebilme özelliği bulunan uygulamayı web sitesi üzerinden kullanım sağlaması gibi özellikleriyle daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

İlk olarak App Store üzerinden Sway for iPhone adıyla kullanıma açılan Sway uygulamasını çevrimdışı olarak da kullanabilme imkanınız bulunmakta. (Açıkcası Microsoft ilk mobil uygulamasını neden WindowsPhone platformuna getirmedi hala anlayabilmiş değilim.)

Aşağıda bir Sway sunumunun siteye eklendiği zaman nasıl göründüğüne bakabilir, tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Ayrıca Sway ile sunumlar hazırlamak için bu adresten sitesine ulaşarak deneme yapabilirsiniz.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.