Tam Kafadan E-Spor Dizisi Yerli

Posted on Updated on

Screenshot_4

Profesyonel esporcuların hayatlarını ve unutulmaz hikayelerini eğlenceli bir dille anlatacak olan dizi, belirtilene göre altı bölümden oluşacak.

Türkiye’de bir ilk olarak varlığını sürdürecek olan Tam Kafadan, espor’un kendi oyuncularını ve takımlarını ortaya çıkarma hikayesini anlatırken; mahalle kültürü, arkadaşlık, takım gücü ve karşılıksız sevgi gibi içeriklere de değinecek.Bros Film & Lokum Games ortak yapımı olan dizinin kadrosunda ise Efekan Can, Selin Işık, Mesut Can Tomay, Burak Güneş, Nedim Suri, Savaş Alp Başar gibi genç oyuncular yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Oğuz Öztürk ve Celal Öztürk’ün oturduğu Tam Kafadan isimli espor dizisini merak ettiyseniz izleyebilir indirebilirsiniz.

NOT: Bozuk veya Silinmiş linkler varsa “Bize Bildirin” yazısına tıklayarak bildirebilirsiniz.İndir klasörün içindedir arkadaşlar eğer gözükmüyor ise yukarda minik ev simgesine basın gözükecektir.Ve Video izleyin derim 🙂

İNDİR-İZLE

1 Sezon Bölüm-1 / Yandex1Yandex2 – Mega1 – Mega2

1 Sezon Bölüm-2 / Yandex1Yandex2 – Mega1 – Mega2

1 Sezon Bölüm-3 / Yandex1Yandex2 – Mega1 – Mega2

1 Sezon Bölüm-4 / Yandex1Yandex2 – Mega1 – Mega2

1 Sezon Bölüm-5 / Yandex1Yandex2 – Mega1 – Mega2

1 Sezon Bölüm-6 (Sezon Finali) / Yandex1Yandex2 – Mega1 – Mega2

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.